Általános szerződési feltételek

Üdvözöllek a bringamuhely.hu weboldalon! Mielőtt online foglalásodat elküldenéd, kérlek olvasd át az alábbiakat!

A szolgáltató adatai

A megrendelt szolgáltatások eladója:
Murgács Csaba egyéni vállalkozó – bringamuhely.hu (továbbiakban bringamuhely.hu)

Cím: 7632 Pécs, Regina u. 1.
Adószám: 69980462-1-22
Telefonszám: +36 30 9015-392
Nyilvántartási szám: 53964153

A rendelés módja

Interneten keresztül történő online foglalás:

A bringamuhely.hu-n bárki foglalhat időpontot az „időpontfoglalás” űrlapon. Ehhez előzetes regisztráció nem szükséges. Az űrlapon megjelölt időintervallum azt az időpontot jelöli, amikor a kerékpár(oka)t a megadott címről a szervizbe történő szállításra át tudod adni. Amennyiben „helyszíni gyors segély” szolgáltatás rendelésére kerül sor, akkor a leegyeztetett időpontban a helyszínen, a szervizautóban történik a javítás.

Az online foglalás elküldése:

Miután kiválasztottad azt a szervizcsomagot, amire szükséged van, és kitöltötted az adatokat az „időpontfoglalás” űrlapon, a „küldés” gombra kattintva továbbítod megrendelésedet.

Az „időpontfoglalás” űrlapon az „megjegyzés” mezőben írhatod le speciális kéréseidet a szolgáltatással kapcsolatban. A megrendelés beérkezte után, a bringamuhely.hu visszaigazolja online foglalásodat, és tájékoztat a pontos kiszállás idejéről. Ezzel kapcsolatban kérlek, olvasd el a „rendelkezésre állás” című részt is.

Rendelkezésre állás:

Ha az online foglalás beérkezését követően a kiszállás az adott időpontban előre nem látható okból meghiúsul, akkor a bringamuhely.hu-nak jogában áll egy másik időpontot felajánlani, vagy a szolgáltatás teljesítésétől visszalépni.

Árak:

Amennyiben hiányosság lép fel a szolgáltatásban vagy a tervezett árban, a bringamuhely.hu fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiányosság felismerése, illetve módosítása után, azonnal tájékoztatja a megrendelőt az új adatokról. A megrendelő ezt követően vagy még egyszer megerősíti a megrendelést vagy elállhat a szerződéstől.
A bringamuhely.hu-n található szolgáltatási árak forintban és áfával (alanyi adómentes, 0%) együtt értendőek.

A megrendelés tárgyának lényeges tulajdonságai:

A megrendelt szolgáltatás jellemzőit és a szállítás díját a „szerviz” menü megnyitásával tudhatja meg részletesen. A foglalás elküldésével a választott szolgáltatás tartalmát és díját elfogadja.

Fizetési lehetőségek:

A fizetés a szolgáltatás elvégzése után esedékes készpénzben az átadás/átvétel helyszínén vagy az átadás/átvétel előtt, az e-mailben megküldött számla alapján, előre utalással.

Szavatosság és jótállás:

A bringamuhely.hu az adott munka elvégzése után szóban jelzi az adott munkára vonatkozó garanciát. A kerékpár nem megfelelő használatából, tárolásából és szállításából származó hibákért felelősséget nem vállal.

Az elállás joga:

Az online foglalás elküldése után a szolgáltatás a kiszállási nap előtt legkésőbb 2 nappal mondható le.